© Haber Acıpayam 2022

Küçük yazardan Başkan Zolan’a ziyaret

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Hacı İbrahim Demireren Cumhuriyet İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi İnci Gülgün Mantaroğlu, Hacı İbrahim Demireren Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Özsan, Müdür Yardımcısı Süleyman Yurtseven, Öğretmen Sedat Arıkan ve küçük yazar Mantaroğlu’nun annesi Hale Mantaroğlu Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Kendi hayal dünyasını yansıtan ve yazdığı hikayeleri kitap haline getirilen İlkokul 3. Sınıf öğrencisi İnci Gülgün Mantaroğlu, sınıfında yer alan 27 arkadaşı ile birlikte öğretmeni Sedat Arıkan’ın yönlendirmesiyle hikaye kitabı yazmaya nasıl başladıklarını Başkan Osman Zolan’a anlattı. Yazdığı hikayeler hakkında Başkan Zolan’a bilgi veren minik yazar İnci Gülgün Mantaroğlu, İnci’nin Hayal Dünyası adlı kitabını Başkan Zolan’a hediye etti. Öğretmen Sedat Arıkan, bu çalışmaya çocukların kendi öz değerlerinden beslenerek birer farkındalık oluşturması ve örnek olmaları için çalıştıklarını söyledi. Her öğrencinin kendi hikayelerinin yer aldığı özel kitaplar hazırladıklarını anlatan Arıkan, kendilerine destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

 

“Çocuklarımız bizim hazinemiz”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, İnci Gülgün Mantaroğlu, ailesi ve öğretmenlerini kutladı. Başkan Zolan, "Bu işe motive olmasanız, çocuklarımıza bu şekilde yol gösterici olmasanız, bu güzel eserler ortaya çıkmaz. Çocuklarımızın önündeki engelleri kaldırıyorsunuz. Çocuklarımız inşallah bizden daha ileride ve başarılı olacak. Onlar bizim geleceğimiz, hazinemiz. Bu hazinelerin ortaya çıkması gerekiyor. Sizlerin çok büyük katkısı olmuş, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

TÜM HABERLER