© Haber Acıpayam 2022

Makine imalatçıları Denizli’ye hayran kaldı

Makine Sanayici İş İnsanları Derneği (MAKSİAD) ev sahipliğinde gerçekleşen 100. Yılda Makine Sektörü Toplantısına katılan sektörün önce gelen 300 imalatçısı, Başkan Mehmet Sarı önderliğinde Denizli’nin turistik yerlerini gezdi.

MAKSİAD, sektör zirvesi olarak değerlendirilen 100. Yılda Makine Sektörü Toplantısında ağırladığı Türkiye’nin en önemli 300 yerli makine imalatçısına Denizli'nin terihi ve doğal güzelliklerini tanıttı. Makine imalatçılarıilk olarak Pamukkale Hierapolis ve ardından da Pamukkale Travertenlerinin muhteşem görsel şölenini yerinde görerek unutulmaz anlar yaşadı. Travertenlerin eşişiz güzelliği sonrası bir diğer durak ise Leodikya turistik kenti oldu. Burada da makine imalatçıları MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı ile beraber kazı çalışmalarını yerinde gözlemledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın MAKSİAD ekibi ve misafirleri onuruna düzenlemiş olduğu Teleferikte yer alan Bağbaşı Yaylasında yemek yiyen imalatçılar, Bungalov evlerinin manzarasında keyifli dakikalar geçirdi.

Gezi sonrası Başkan Sarı, “Tüm konuklarımızı ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Katılımları için şükranlarımızı sunarak, imalatçılarımızı şehirlerine uğurladık. Emeği geçen tüm MAKSİAD Yönetim Kurulu üyelerimize de teşekkür ederiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

TÜM HABERLER