MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı güven tazeledi
ACIPAYAMMakina Sanayici İş Adamları Derneği (MAKSİAD) 10. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Mehmet Sarı güven tazeledi.
Makina Sanayici İş Adamları Derneği (MAKSİAD) 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Denizli’de Makine imalatı yapan firmalar tek bir çatı altında toplamak amacıyla 2004 yılında kurulan MAKSİAD, Olağan Genel Kurulu’nu Fehamettin Taşkaya’nın Divan Başkanlığında gerçekleştirdi. Yeni yönetim kurulu 10 kişiden 20 kişiye çıkartıldı. Türkiye genelinde makine üretimini teşvik etmek, sektöre nitelikli eleman yetiştirmek, AR-GE projelerine destek vermek, KOBİ’lere rehberlik etmek amacıyla kurulan derneğin Başkanı Mehmet Sarı, "2017 yılında göreve geldik. MAKSİAD’ın kuruluşu ile makinacı sanayicilerimizin değerini artıran kurucu başkanlarıma teşekkür ediyorum. Denizli dendiğinde tekstil ve farklı sektörler akıllara geliyordu. Artık her konuda makina sektörü konuşulur, dikkate alınır hale geldi.Yerli makine üreticisinin küreselleşen yeni dünya düzeninde yerini almasını istiyoruz. Dünya standartlarına uygun olarak diğer ülkelerin mallarıyla yarışacak nitelikte olan ve global pazarda yerini alabilecek üretimlerin takipçisi olacağız. 2022 yılı Aralık ayı itibariyle yeni yönetimimiz hayırlı uğurlu olsun. Sektörde 2023 yılında daha güzel işlere imzaları hep birlikte atacağız" dedi.
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri
MAKSİAD Yönetim Kurulu Asil Üyeleri ise Ayhan Doğrar, Yavuz Aki, Orhan Ödemiş, Gürdal Demiray, Emrah Poslu,Tuncay Dank, Serkan Karakurt, Mehmet Ali Orpak,Emre Kaygın, Adem Sinkil,Yıldıray Ersoy, Orhan Tahtalı,Cihan Saylam,Muhammet Kayabaşı, Selin Merpez,Ali Hikmet Demirağ, Ferit Bozdemir, Ali Demir ve Recai Orhan ’dan oluştu.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.