© Haber Acıpayam 2022

MHP İl Teşkilatı'ndan Başkan Zolan’atam kadro ziyaret

MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip ile birlikte MHPAcıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt, Buldan, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Honaz, Kale, Merkezefendi, Pamukkale, Sarayköy, Serinhisar ve Tavas olmak üzere 19 ilçe başkanı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. MHP Denizli İl Başkanı Garip ziyarette yaptığı konuşmada kendilerini ağırlayan Başkan Zolan’a teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir şekilde çalıştıklarını vurguladı. Başkan Garip, "Dün ve bugün olduğu gibi bundan sonrada sizinle yol yürüme azim ve kararlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz. Tüm ilçelerimizde Cumhur İttifakı bileşenleri olarak 2023 seçimleri ve sonrasında yapılacak yerel seçimler için çalışmalarımızı aşk ve şevkle yürütüyoruz. Bütün ilçe başkanlarımızla bir arada sizinle birlikte olduğumuzu göstermek adına sizleri ziyaret ettik. Bizleri ağırladığınız için teşekkür ederim. Rabbim birliğimizi daim eylesin" diye konuştu.

 

Aynı ruhla…

 

Başkan Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip ve 19 ilçe başkanı ile yönetimlerine başarılar diledi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin devlet ve millet sevgisinin Denizli’de de vücut bulduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, "Birlikte çıkmış olduğumuz bu hizmet yolculuğunda Allah’ım bizlere güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Sizin nezdinizde bizlere destek veren teşkilatlarınıza çok teşekkür ediyorum. Desteğininiz yanımızda hissetmek bize güç veriyor. Bu birliktelik ülkemizin hedeflerine ulaşması ve geleceğimizin teminatı gençlerimiz açısından çok önemli. Bizlerde aynı ruhla, el ele, kol kola aynı yolda yürümeye devam edeceğiz ve ülkemizi, vatanımızı daha ileriye daha güzele hep birlikte götüreceğiz" dedi.

İlginizi Çekebilir

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

TÜM HABERLER