MHP'den Başkan Zolan’aziyaret
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa süre önce MHP Denizli İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Ali Yılmaz ve yönetimini kabul etti. MHP Denizli İl Başkanı Yılmaz kısa süre önce temeli atılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi için Başkan Zolan’a teşekkür etti. Yatırımın çok büyük ve kıymetli olduğunu vurgulayan Yılmaz, Cumhur İttifakı olarak hep birlikte çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, İttifakın Cumhuriyetin 100. yılında da Türk milletinin teveccühüne mazhar olacağını vurguladı. Başkan Zolan ise Yılmaz’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, “Cumhur İttifakı olarak şehrimize, ülkemize hep birlikte hizmet etmeye devam edelim, güzel eserleri birlikte inşa edelim inşallah. Yeni göreviniz hayırlı mübarek olsun. Sizi ve tüm arkadaşlarınızı tebrik ediyor, ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
59 yıl sonra amatöre düşen Denizlispor'da fatura personele kesildi
Bir zamanlar Süper Lig'de mücadele eden ve UEFA Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden Denizlispor, TFF 3. Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) düştü. 59 yıl sonra amatöre gerileyen Denizli ekibinde fatura personele kesildi. 3 aydır maaşlarını alamayan personellerin 5'i hariç tamamı işten çıkartıldı. Tazminatlarını da alamayan personeller zor durumda kaldı.
Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti
Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı
Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı
Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.
Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti
Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti