© Haber Acıpayam 2022

Milletvekili Şahin Tin, Çardak - Bozkurt yolunun yenilendiğini duyurdu

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Bozkurt ile Çardak arasında kalan 5 kilometrelik duble yolun zemin iyileştirme çalışmalarının başladığını söyledi. Şahin Tin; “Konforlu yolculuk için yollara dair yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Hayat ulaşınca başlar” dedi

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Bozkurt ile Çardak arasında kalan 5 kilometrelik duble yolun yapım, onarım ve zemin iyileştirme çalışmalarının yapım sürecinin başladığını ve kısa sürede tamamlanmasının planlandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çalışmanın başladığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Yol medeniyettir” dedi.

“Denizli’mizin yolu açık olsun”
Milletvekili Şahin Tin, yaptığı paylaşımında, “Bozkurt ile Çardak ilçelerimiz arasındaki 5 kilometrelik yolun yapım, onarım ve zemin iyileştirmesi için çalışmalar başladı. Bölünmüş yol sıcak asfalt malzemesi ile kaplanarak kısa sürede güvenli şekilde trafiğe açılacak. Yol medeniyettir. Denizli'mizin yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı

Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.

Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER