Minibüste unutulan eşyalar hayrete düşürdü
ACIPAYAM Gündelik yaşamda genellikle toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşların unuttukları eşyalar duyanları hayrete düşürdü. Tekkeköy Minibüs Durağı Sorumlusu Kenan Çakmak, “Araç içlerinde çok sayıda malzeme unutuluyor. Bunlar arasında, para kasasının anahtarı, tapu, cüzdan, bilgisayar yer alıyor” dedi.
Günlük hayatımızın vazgeçilmezlerinden olan ve çoğu insanın kullandığı toplu taşıma araçlarında unutulan ve düşürülen eşyaları duyanlar akıl sır erdiremedi. Unutulan eşyalar arasında tablet, laptop, evdeki paraların konulduğu kasa anahtarı, bebek ayakkabısının tekinden araç anahtarına kadar çok sayıda eşya bulunuyor. Araç şoförlerinin duyarlılığıyla eşyalar gerçek sahiplerine ulaştırılıyor. Eşyaların yüzde 98’inin gerçek sahiplerine teslim edildiğini belirten Çakmak, “20 yıldır burada şoförlük yaptım. Halen de Tekkeköy’de minibüs durağının sorumlusu olarak görev yapıyoruz. Araç içlerinde çok sayıda malzeme unutuluyor. Bunlar arasında bebek ayakkabısının tek, evdeki para kasasının anahtarı, tapu, cüzdan, bilgisayar, cep telefonu, okul çantası sayabiliriz. Ancak vatandaşların duyarlı davranması neticesinde kayıp veya unutulan eşyaların yüzde 98’inin gerçek sahiplerine teslim edildiğini rahatlıkla söyleyebilirim” dedi.
İlginizi Çekebilir
Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.
Denizli'de minibüs yolcu otobüsüyle çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı
Denizli'de minibüs ile şehirlerarası yolcu otobüsü çarpıştı. Minibüsün devrildiği, otobüsün yoldan çıktığı kazada otobüs şoförü hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı.
Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı
Denizli'de direksiyon kursuna giden genç fizyoterapistin yaya geçidinden yolun karşısına geçeceği sırada araçla çarparak ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücü tutuklandı.
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 2 yıl önce asma yaprağı toplamaya gittiği tarlada öldürülen Hatice Baysal cinayetinde, tutuklu şüpheliye ait HTS kayıt kayıtlarının incelenmesine karar verildi.
5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, su borusu döşemek için açılan çukurda bulunan toprak tüpten insana ait olduğu belirlenen kemik parçaları çıktı. Kemiklerin milattan önce 1500 yılına ait olduğu değerlendirilirken, 4 küpün daha belirlendiği bölgede kazı çalışması başlatıldı.
Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü
Denizli'de 30 işyerinin bulunduğu eski fabrika yerleşkesinde çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Tekstil, marangoz, mobilya ve cam imalathanelerinin bulunduğu işyerlerindeki yangına çok sayıda itfaiye ekibiyle müdahale edilirken, ilk belirlemelere göre 6 dükkan zarar gördü.