Minik eller bu kez yüzlerce çocuğu spora kazandıran öğretmen için sahaya çıkacak
ACIPAYAMDenizli’de geleneksel olarak yapılan Minik Eller Hentbol Şenliği, bu sene 05-06-07 Haziran tarihlerinde Göksel Erdoğan anısına gerçekleşecek. 8.’si düzenlenecek etkinliğe 30 takımdan 250 öğrenci katılacak.
Hentbol sporuna küçük yaşlarda başlamayı, çocuklarda spor kültürünü oluşturmayı ve sporu sevdirmeyi hedefleyen Minik Eller Hentbol Şenliği için hazırlıklar devam ediyor. 05-06-07 Haziran tarihlerinde Kınıklı Spor Salonunda yapılacak Hentbol Şenliğinin bu sene sekizincisi yapılıyor.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Hentbol Federasyonu İl Temsilciliğinin koordinesinde her sene yapılan hentbol şenliğine bu yılda ciddi bir katılımın olması gerekiyor. Sekizincisi düzenlenecek olan şenlikte 2013-2014-2015 doğumlu çocuklar sahada yer alacak. Maçlar yarı sahada 15’er dakikalık iki devre halinde oynanacak.
Denizli’de hentbol sporuna 10 sene antrenör olarak, 10 sene de Federasyon İl Temsilcisi olarak hizmet eden Göksel Erdoğan, küçük yaşlarda yüzlerce çocuğun bu branşı sevmesini sağladı. Sümer Ortaokulundaki beden eğitimi öğretmenliği görevinin yanında hentbolun gelişmesi için var gücüyle çalışan Erdoğan, 2018 yılında yakalandığı hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrılmıştı.
Organizasyon ile ilgili açıklamada bulunan Hentbol İl Temsilcisi İsmail Başka, her sene Haziran ayında yaptıkları Minik Eller Hentbol Şenliğine ulusal düzeyde de katılımın olduğunu ve bu ilgiden çok memnun olduklarını dile getirdi. Minik Eller Hentbol Şenliği ile çocuklara hentbol branşını sevdirmeyi hedeflediklerini kaydeden Başka, yıllarca hentbol sporunun gelişmesi için özverili çalışmalarda bulunan ve yüzlerce çocuğa bu sporu sevdiren Göksel Erdoğan’ı saygı ve rahmetle bir kez daha andıklarını belirtti.
İlginizi Çekebilir
Çekirdeksiz üzümler koruma altında
Denizli’nin Buldan ilçesinde yetiştirilen meşhur çekirdeksiz Sultaniye üzümler, örtü altına alınarak korunuyor.
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Kontrolsüz kavşakta ölümlü kaza
Denizli’nin Serinhisar ilçesi Denizli’de Antalya karayolunda kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli’ye yılın ilk karı düştü
Denizli, yılın ilk kar yağışıyla birlikte kış mevsimine adım attı. Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Bozdağ'a mevsimin ilk karı düştü.