Mobilya dükkanında çıkan yangın büyümeden söndürüldü
ACIPAYAMDenizli’nin Pamukkale ilçesinde ana yol üzerinde bulunan mobilya dükkanında çıkan yangın, itfaiyenin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
Yangın, Pamukkale ilçesine bağlı Yunusemre Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde bulunan mobilya dükkanında bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Tavanın da çöktüğü yangın yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Olay yerine tedbirli bir şekilde giden itfaiye ekipleri, yangını hızla müdahale ederek söndürdü. Tedbir amaçlı bitişikte bulunan bina sakinleri tahliye edilirken, kısa süre sonra çalışmalar son buldu. Maddi hasarın meydana geldiği yangında trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.