© Haber Acıpayam 2022

Motosiklet ile çarpışan otomobil mezarlığa uçtu: 2 ölü, 1 yaralı

Denizli'nin Tavas ilçesinde, karşısına çıkan motosiklet ile çarpışan otomobilin mezarlığa uçması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza, Tavas ilçesine bağlı Karahisar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İzmir’den memleketi Denizli’ye doğru seyir haline olan Mehmet Şandede idaresindeki otomobil, Karahisar Mahallesi’ne geldiği esnada karşı yönden gelen motosiklet sürücüsü Adem Gökin ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Adem Gökin motosikletiyle yola savrulurken, otomobil ise yol kenarındaki mezarlığa uçtu. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi yaptığı incelemede iki sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza yerine hızlıca giden Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Tavas İtfaiye Şubesi ekibi, otomobilde sıkışan sürücü ile yolcu konumunda bulunan yaralı Hatice G.’yi bulunduğu yerden çıkardı. Sağlık ekiplerine teslim edilen Hatice G.’yi ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

İki sürücünün cenazesi otopsi işlemleri için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Kazaya karışan otomobil ile motosiklet, bölgeye çağrılan çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Okul müdürünü üç çocuğunun gözü önünde vurduğu anları kayda aldırdı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde üç çocuğunu okula götürmek için arabasına bineceği sırada silahlı saldırıya uğrayan okul müdürü, bacaklarından yaralandı. Çocukların gözü önünde müdürü vuran saldırgan, o anları kayda aldırdı.

Gece kaza yapan iki gencin cenazesi sabah bulundu

Denizli’de gece saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye uçtu. Kaza yapan gençlerin cansız bedenleri sabah saatlerinde bulundu.

Çekirdeksiz üzümler koruma altında

Denizli’nin Buldan ilçesinde yetiştirilen meşhur çekirdeksiz Sultaniye üzümler, örtü altına alınarak korunuyor.

Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.

7 yıl sonra yine kayboldu

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.

Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.

TÜM HABERLER