Narko ve PÖH ekiplerinden uyuşturucu tacirlerine şafak baskını: 48 şüpheli gözaltı
ACIPAYAM Denizli’de narkotik ekipleri ve özel harekat timleri tarafından Denizli ve Afyonkarahisar’da 10 farklı adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 5 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon öncesinde ise cezaevinde 4 şüphelinin bulunduğu belirtildi. Şüphelilerden uyuşturucu aldıkları tespit edilen 35 kişi ile birlikte toplamda 48 şüpheli gözaltına alınarak emniyete sevk edildi.
Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Polis Özel Harekat Timi (PÖH) katılımları ile Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar doğrultusunda, Denizli’ye yüklü miktarda uyuşturucu getirdikleri ve madde ticareti yaptıkları belirlenen zehir tacirlerine yönelik operasyon gerçekleştirildi. Denizli’de 9, Afyonkarahisar’da 1 olmak üzere toplamda 10 farklı adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. Kapsamlı olarak gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu suçlarından yakalanan ve cezaevinde bulunan 4 şüpheli ile birlikte toplamda 9 şüpheli şahıs yakalanarak soruşturma dosyasına dahil edildi.
Gizlenen uyuşturucular tek tek ortaya çıktı
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Polis Özel Harekat Timi (PÖH) şüphelilerin bulundukları ikametlerde gerçekleştirilen aramalarda çeşitli şekilde saklanmış ve evlerin farklı bölümlerinde bulunan yerlerden, 15 fişek halinde 20 gram metamfetamin, 23 paket halinde 179 gram eroin maddesi, 1 gram esrar, 2 adet methadone hap, 1 adet suboxone hap, 1 birim sentetik kannabinoid maddesi, 1 adet hassas terazi, 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ve 15 adet tabanca fişeği ele geçirildi.
Şafak baskınında 48 şüphelinin sorgulaması devam ediyor
Operasyon kapsamında daha önce tutuklanan ve şafak baskınında gözaltına alınan şüphelilerden uyuşturucu madde satın alan 35 şüpheli, temin ettikleri uyuşturucu maddeler ile yakalandı. Operasyonda yakalanan 35 şüpheli uyuşturucu madde kullanmak, uyuşturucu madde bulundurmak suçundan yasal işlem yapıldığı belirtildi. Gerçekleştirilen operasyonda cezaevinde bulunan 4 şüpheli ile birlikte toplamda 9 şüpheli emniyet müdürlüğündeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.
Operasyon ile ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.
Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı
Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.
Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor
Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.