© Haber Acıpayam 2022

ÖĞRENCİLER ÇEVRE GEZİSİNDE

Acıpayam Anadolu Öğretmen Lisesi 10. Sınıf öğrencileri Öğretmenlik Meslek Bilgisi Derslerinde öğrendiklerini Ana sınıflarında gözleme ve uygulama fırsatı buldular.

Acıpayam Anadolu Öğretmen Lisesi 10. sınıf öğrencileri öğretmenleri Halise ULUDAĞ ve Yeliz ÇELİK rehberliğinde ders uygulaması yapmak üzere Yazır ve Dodurgalar İlkokulu anasınıflarını ziyaret ettiler.

Acıpayam Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Enver KEMANECİ ve Rehber Öretmeni Cemile GENÇOĞLU’nun da katıldığı gezi Acıpayama bağlı Yazır İlkokulunda başladı.

Öğrenciler beraberlerinde getirmiş oldukları oyuncak, ders araç gereçleri ile giysileri ziyaret ettikleri okullardaki öğrencilere hediye ettiler.

Öğrencileri Yazır Mahallesinde bir vatandaşın tertiplediği törene katıldıktan sonra Dodurga’ya geçtiler. Ev sahibi ve konuk okul öğrencileri birlikte çeşitli etkinlikler yaptılar.

Öğrenciler yörede bulunan Keloğlan Mağarasını da gezme fırsatı buldular.

Okul Müdürü Enver KEMANECİ: Gezinin gerçekleşmesi için otobüs tahsis eden Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi ŞEVKAN’a teşekkür etti; Öğretmenlik Meslek Bilgisi ve Toplum Hizmeti çerçevesinde yapılan gezinin öğrencilere yardım duygusunu aşılaması, mesleki bilgilerini arttırması açısından çok verimli ve önemli olduğunu kaydetti.

Öğrenciler her yıl değişik okullara yapılan bu gezilerden memnun olduklarını belirttiler.







İlginizi Çekebilir

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

TÜM HABERLER