Önlem alınmadan yapılan taşıma az daha faciaya neden oluyordu
ACIPAYAM Denizli’de yeterli önlem alınmadan ana cadde üstünde çalışan yük asansörü, kontrolsüz bir şekilde kapatılınca yolcu dolu halk otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle camları patlayan halk otobüsündeki bir kişi yaralandı.
Kaza, saat 16.30 sıralarında Merkezefendi ilçesi Değirmenönü Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Çaybaşı Caddesi üzerindeki apartmandan taşınan ailenin eşyalarını indirmek için firma tarafından anayol üzerine yük asansörü kuruldu. Çevresinde yeterli önlem alınmayan yük asansörü kontrolsüz bir şekilde kapatılırken, içerisindeki yolcularla seyir halinde olan halk otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle camları patlayan halk otobüsünde bulunan yolcular, panikle kendilerini dışarıya attı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, elinden yaralanan bir yolcuyu Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Camları patlayan halk otobüsü, vatandaşların yardımıyla kaportaya saplanan yük asansöründen kurtarıldı. Oluşan izdiham nedeniyle trafikte bir süre aksama meydana geldi.
“Sağ salim çıktılar araçtan”
Kaza ve sonrasında yaşananlara evinin balkonundan şahit olan Önder Yalav, “Ben balkondaydım, asansör aşağıya doğru inerken, önlem alınmadığı için camla çakıştılar. Bir arkadaşımızda yaralandı burada. Kimseye fazla bir şey olmadı ve sağ salim çıktılar araçtan” dedi.
Öte yandan polis ekipleri yük asansörünü kullanın kişiyi gözaltına alırken, yaralanan yolcunun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.