Operatör damat, gelinini kız evinden kepçeyle aldı
ACIPAYAMDenizli’nin Buldan ilçesinde kepçe operatörü olan damat İbrahim Açar, hayatını birleştirdiği gelin Merve Gökkaya’yı kız evinden iş makinesinin kepçesiyle alarak düğüne götürdü.
Buldan ilçesine bağlı Bursa Mahallesi’nde yaşayan ve kepçe operatörü olarak çalışan damat İbrahim Açar, gelin Merve Gökkaya ile dünyevine girdi. Çiftin düğünü öncesi gerçekleşen gelin alma töreni, sıra dışı görüntülere sahne oldu. Gelininin baba evine ekmek teknesi olan iş makinesiyle gelen damat İbrahim Acar, gelinle birlikte iş makinesinin kepçesine binerek düğün salonunun yolunu tuttu.
Düğün konvoyunun en önünde kepçeyle ilerleyen İbrahim Açar ile Merve Gökkaya çifti, kentin sokaklarında mutluluk turu attı. Davul zurna eşliğinde kepçeyle turlayan damat İbrahim Açar ile gelin Merve Gökkaya çifti, mutluklarını sevenleriyle paylaştı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı
Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.
Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.