Otomobil duran araca arkadan çarptı: 1 ölü, 10 yaralı
ACIPAYAMDenizli’nin Serinhisar ilçesinde yolcu indirmek için duran araca, arkadan gelen başka bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.
Kaza, Serinhisar Mahallesi’ne bağlı Pınarcık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Acıpayam -Denizli istikametinde seyir halinde olan 20 VA 465 plakalı otomobil, yolcu indirmek için yolun sağına park eden 20 ADL 445 plakalı otomobile arkadan çarptı. Aracın kapısını açarak inmeye çalışan Aysel Piliç, çarpışmanın etkisiyle yola savruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Aysel Piliç, sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Serinhisar itfaiye ekipleri ise araçta bulunan yaralı 6 kişiyi çıkartmak için zamana karşı mücadele verdi. Araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık ekibi tarafından Serinhisar ve Denizli il merkezindeki hastanelere sevk edildi. Olay yerinde hayatını kaybeden Aysel Piliç’in cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla bölgeden uzaklaştırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.
Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti
Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.
Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.