© Haber Acıpayam 2022

Oturduğu apartmanın önünde av tüfeğiyle öldürüldü

Oturduğu apartmanın önünde av tüfeğiyle öldürüldü

 Denizli’de bir genç, aralarında husumet bulunan şahıs tarafından oturduğu apartmanın önünde av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.
Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Gerzele Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat Avcı (24), Yeşil Vadi Caddesi üzerinde bulunan apartmanın önündeyken husumetlisi geldi. Tam bu esnada av tüfeğini çıkaran şüpheli, Avcı’ya doğru ateş etti. Avcı göğsüne isabet eden saçmalar sonucu kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli geldiği aracıyla kayıplara karıştı. Olay yerine sevk edilen sağlık görevlileri, yaralıyı ilk müdahalenin ardından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Bölgeye sevk edilen ve detaylı çalışma gerçekleştiren ekipler, şüphelinin kaçtığı aracı 12 kilometre uzaklıkta yer alan Eskihisar Mahallesinde terk edilmiş halde buldu.

Genç kurtarılmadı
Bu esnada tedavi altına alınan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cansız beden otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, kaçan şüphelinin bulunması için çalışmalar sürüyor.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

TÜM HABERLER