© Haber Acıpayam 2022

ÖZEL EĞİTİM KURUMLARINDAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA TAM DESTEK

İlçemizde yaşanan Covid-19 vakalarındaki artış sebebi ile yoğun mesai harcayan Acıpayam Başkanımız Dr. Hulusi ŞEVKAN'ı makamında ziyaret eden ilçemizin güzide iki özel öğretim kurumu idarecileri başkana bu mücadelesinde tam destek verdiler.

 

Artıbir Özel Öğretim Kursu müdürü Murat KAYMAK ve Pusula Kişisel Gelişim Kursu müdürü Cumhur TURGUT, Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan ile bir araya gelerek yapılabilecekler hakkında istişarelerde bulundular.

 

Bu istişareler sonucunda bu hafta kurumlarında öğrencileri mümkün olduğu kadar az tutma, maske mesafe hijyen konularında her zamankinden daha temkinli olma, bu hafta mümkün olduğunca ders saatlerini azaltma gibi konularda görüş alışverişinde bulunarak covid 19 ile mücadelede örnek bir davranış sergilediler.

 

Kurum müdürleri ve başkan yaptıkları ortak açıklamada Bu virüs ile ancak beraber hareket ederek başa çıkılabileceğini, atılacak doğru adımlar ve alınacak tedbirler ile virüsün yayılmasının önüne geçilebileceğini söylediler.

 

Her iki kurum müdürü de öğrencilerine bu bir haftalık tatil döneminde mümkün olduğunca evden çıkmamalarını, evde kalmayı bir zorunluluk değil ders çalışmak için bir fırsat olarak görmeleri gerektiğini bildirdiler.

 

Bizde Acıpayam Belediyesi olarak örnek davranışlarından dolayı Pusula Kişisel Gelişim Kursu müdürü Cumhur TURGUT ve Artıbir Özel Öğretim Kursu müdürü Murat KAYMAK'a teşekkür ediyoruz.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

TÜM HABERLER