© Haber Acıpayam 2022

Pamukkale Adayı Pekdemir’den kodlama ve robotik eğitim merkezi sözü

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim çalışmaları çerçevesinde çocukları ve gençleri ilgilendiren projelerinden kodlama ve robotik eğitim merkezleri yapacağını söyledi.

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim gezileri sırasında Pamukkale’ye değer katacak projelerini vatandaşlara anlatmaya devam ediyor. Yapay zeka, robotik kodlama ve yazılımın yeni kuşakların ilgi odağı haline geldiğinin altını çizen Aday Pekdemir, bu konuda her kesime hizmet verecek eğitim merkezlerini Pamukkale ile buluşturacaklarını açıkladı. Pamukkale’de benzer eğitim projeleri ile çocukları ve gençleri gelecekte kendileri ve ülkeleri adına iyi birer vatandaş olma yolunda hazırlayacaklarına aynı zamanda kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlayacaklarına inandığını dile getirdi. AK Parti Pamukkale Belediye Başkanı Halil Pekdemir, “Pamukkale 31 Mart’tan sonra değişmeye başlayacak. Bölgenin yapılacak çalışmalarla hem çehresi ve hem de vizyonu değişecek. Çocuklarımız ve gençlerimizin bizlerden beklentileri yüksek. İnşallah onları da utandırmayacak ve çağın gerektirdiği teknolojik merkezleri onlarla buluşturacağız. Gençlerimizin gelişmeleri için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız” dedi.

İlginizi Çekebilir

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

TÜM HABERLER