© Haber Acıpayam 2022

PARS HOKEY TAKIMIMIZ ALANYA'DA

Bu yıl ilk kez Acıpayam Belediyesi bünyesinde mücadele eden Acıpayam Belediyesi Pars Hokey Takımı, 22-26 MART tarihlerinde Alanya’da ilçemizi temsil ediyor. 


4 gün sürecek turnuvanın ilk maçında Acıpayam Belediyesi Pars Hokey Takımı,  Zonguldak Kozlu Hokey Kulübünü  Şevval Olcay’ın attığı golle  sahadan 1-0 galip ayrıldı.


2006-2007 doğumlu sporcular ile  mücadele eden Acıpayam Belediyesi Pars Hokey Takımı, 24 Mart Çarşamba günü saat:18.00’da Osmaniye takımı Tempo 80 spor kulübü ile karşılaşacak. Mücadeleyi kazandığı taktirde dörtlü final grubunda oynamaya hak kazanacak. 


13 sporcu,2 antrenör ve 1 idareci ile Alanya’da yapılan turnuvaya geldiklerini ifade eden Acıpayam Belediyesi Pars Hokey Takımı Kulüp Başkanı Emrullah Salim ve  Antrenör Muhlis Demirel  yaptıkları ortak açıklamada ,’’ İlk maçımızı kazanarak, iyi bir moral yakaladık. Acıpayam’ dan 13 kız çocuğumuzun hayatına dokunmuş bulunmaktayız. Amacımız onlara sporun her türlüsünü sevdirmek. Bunun içinde ilçe olarak birlik ve beraberlik içindeyiz. En büyük hedefimiz ve hayalimiz Milli Takıma sporcu ve sporcular kazandırmak. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Bu süreçte bizlerin her zaman yanında olan  Acıpayam Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan ve Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Özkan Sağun ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Süleyman Akıncı ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman İzgi'ye  tüm takım oyuncularım adına teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı

Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

TÜM HABERLER