ŞAMPİYONLAR BAŞKAN ŞEVKAN'I ZİYARET ETTİ
ACIPAYAMDenizli İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından Ortaokullar arasında düzenlenen Yıldızlar Hentbol müsabakalarında tüm rakiplerini yenen Acıpayam Cumhuriyet Ortaokulu Hentbol takımı il birincisi oldu.
İl birincisi olan Acıpayam Cumhuriyet Ortaokulu Hentbol takımı Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN’ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.
Başkan Şevkan da şampiyonluk getiren öğrencileri tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Acıpayam'ın adının bu tür başarılarla anılmasının kendilerini gurulandırdığını belirten Başkan Şevkan; okul yöneticilerine ve şampiyonluğu alan öğrencilerin ailelerine de teşekkürlerini iletti.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.
Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı
Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.
Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor
Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.
LÖSEV DENİZLİ LÖ MODÜL OFİSİ AÇILDI
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine ücretsiz destek sağlamak amacıyla Türkiye genelinde yürüttüğü hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda vakfın yeni Denizli İrtibat Ofisi faaliyete geçti.
Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.