© Haber Acıpayam 2022

ŞEVKAN: ALLAH BU DEVLETİ KORUSUN

Mahalle gezileri kapsamında Ören mahallesini ziyaret eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan yapımına başlanan Ören Göletinde de incelemelerde bulundu.

Mahalle gezileri kapsamında Ören mahallesini ziyaret eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan yapımına başlanan Ören Göletinde de incelemelerde bulundu.  Ören mahalle muhtarlarını da yanına alarak tüm cadde ve sokaklarını adım adım gezen Şevkan yapımı devam eden gölet inşaatında inceleme yaptı. Ören mahallesindeki inceleme gezisi sonrası açıklama yapan başkan şevkan şunları kaydetti: "Gittiğimiz her yerde bir güzellik ve bir yatırım var. Ören Mahalle ziyaretimiz kapsamında yapımı devam eden gölet inşaatını da gezdik. Tek kelimeyle harika... Birçok yerde bu güzelliklere rastlamak artık sıradan birşey. Kuzören,Bademli,Alaattin, Akalan (Akalan diğerlerinin abisi gerçi) bu sayılanlar sadece göletler. İşte köylümüzü milletinin efendisi saymak budur diye düşünüyorum. Rahat uyu sevgili Atatürküm bu millet senin gösterdiğin ülküde durmadan koşmaktadır. Bu hizmetleri başlatan, 2023 hedefini bu millete inandırıp yüreğine işleyen başta sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere tüm mesai arkadaşlarına en derin saygı ve şükranlarımı sunarım. Ayrıca Orman ve Su İşleri Bakanımız sayın Prof.Dr.Veysel Eroğlu hocamıza ve onların şahsında DSİ Genel Müdürlüğü tüm çalışanlarına; özellikle Acıpayam'da Selçuk bey ve arkadaşlarına, Denizli'de Muhittin bey ve arkadaşlarına, Aydın Bölge Müdürümüz ve çalışma arkadaşlarına ve DSİ Personel Daire Başkanı Mustafa Sönmez kardeşimize çok teşekkür ederiz. Ve özellikle her zaman en küçük derdimizde yanımızda gördüğümüz Milletvekillerimize ve gurumuz olan Saygın insan değerli Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci Beyefendiye en içten saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Şantiyelerde çalışan mühendisinden işçiye kadar tüm emekçilere de kolaylıklar diliyorum."

















İlginizi Çekebilir

Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı

Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

TÜM HABERLER