© Haber Acıpayam 2022

ŞEVKAN ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr.Mert ÖZER’i makamında ziyaret etti.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan,  Acıpayam Devlet Hastanesi Başhekimi  Uzman Dr.Mert ÖZER’i makamında ziyaret etti.

Başhekim Yardımcısı  Uzman Dr. Hulusi Deniz OĞUZ, İdari ve Mali İşler Müdürü Vehbi KANYILDIZ ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü  Hilal DEMİRAY’ında katıldığı ziyarette Belediye Başkanı  Hulusi Şevkan, Özer  ve yeni yönetime görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Şevkan , İade-i ziyaretlerine başladıklarını bildirerek, ilçedeki sağlık noktasında emek vererek desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ettiklerini belirtti.

İlçede öncelikle eğitim ve sağlığa yerel yöneticiler olarak her platformda destek verdiklerini bildiren Şevkan , hastane çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Bu ziyaretin ardından Belediye Başkanı Hulusi Şevkan,  yaklaşık sekiz yıl Acıpayam Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan şu anda Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı haftanın 3 günü Acıpayam Devlet Hastanesinde görev yapacak olan Op. Dr. İlhami Beyaztaş’ıda ziyaret etti ve çalışmalarında başarılar diledi.


İlginizi Çekebilir

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

TÜM HABERLER