ŞEVKAN :ÇALIŞMALARIMIZ HALKIMIZIN HUZUR VE REFAHI İÇİN
ACIPAYAMAcıpayam Belediye ekipleri ilçemizin mahalle ve sokaklarında alt yapı ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı teknik ekipler tarafından burada sürdürülen çalışmaların mümkün olan en kısa sürede tamamlanması planlanıyor.
Belediye ekipleri Yukarı Mahalle ve Huzur Bulvarı ara sokaklarında kilit parke taşı döşeme çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.
Acıpayam Sanayi Sitesinde yeni yapılacak olan iş yeri dükkanları için Su işleri ekipleride kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor.
Fen İşleri ekipleri ilçe genelinde bulunan tahrip olan yerlerin düzenleme çalışmalarına devam ediyor.
Ayrıca Havuzlu çarşı arka bölümünde bulunan engelli bir vatandaşımızın ikamet ettiği sokakta kilit parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.
Hava şartlarının iyi gitmesi ile birlikte vatandaşlarımızın huzuru ve rahatı için çalışmaları hızlı bir şekilde devam ettirdiklerini belirten ve çalışma alanlarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN,” Bu yıl hava şartlarının iyi gitmesi ile birlikte çalışmalarımızı ara vermeden devam ediyoruz. Ekip arkadaşlarımız ilçemizin her mahalle ve sokağında çalışmalarını sürdürüyor. Halkımızın daha rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamaları için tüm ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışıyor. Yapılan her şey ilçemize güzellik katacaktır’’dedi.
Çalışmalar alanları incelemeleri sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN onların memnuniyetinden dolayı da kendilerine teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.
Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı
Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.
Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor
Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.
LÖSEV DENİZLİ LÖ MODÜL OFİSİ AÇILDI
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine ücretsiz destek sağlamak amacıyla Türkiye genelinde yürüttüğü hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda vakfın yeni Denizli İrtibat Ofisi faaliyete geçti.
Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.