Sabun kutusundan uyuşturucu çıktı
ACIPAYAMDenizli’de yolcu otobüsünden inen yabancı uyruklu şüphelinin üzerinden jel sabun kutusu içerisine gizlenmiş 410 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Denizli’de çevre illerden uyuşturucu madde getirileceği yönünde alınan bilgi üzerine harekete geçen ekipler şüphelinin bindiği aracı takibe aldı. Düzenlenen operasyonda, yolcu otobüsü kullanarak uyuşturucu madde taşıdığı tespit edilen yabancı uyruklu şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelinin eşyalarında yapılan aramada jel sabun kutusu içerisine gizlenmiş vaziyette 410 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Adli makamlara sevk edilen yabancı uyruklu şüpheli “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan tutuklandı.
Öte yandan yapılan bir diğer operasyonda 103 gram reçine esrar maddesi, 428 gram metamfetamin maddesi, 27 gram skunk maddesi ile çeşitli tür ve miktarlarda satışa hazır halde paketlenmiş uyuşturucu maddeler ile yakalanan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.
Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti
Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.
Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.