Sağlık Müdürlüğü, Denizlispor’a sezon boyunca destek verecek
ACIPAYAMA. Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Uz ile Basın ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetici Taner Atilla, İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk’ü ziyaret etti.
Görüşme sırasında sağlık hizmetleri alanında destek isteyen Başkan Mehmet Uz, Öztürk’e taleplerini iletti. Talepleri değerlendiren Berna Öztürk, sezon boyunca gerçekleşecek tüm PCR testleri ve altyapı karşılaşmalarında bulunması zorunlu olan ambulans hizmetleri konusunda A. Denizlispor'a destek vereceklerini ifade etti.
A. Denizlispor’a olan desteklerini sürdüreceklerini belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk, “Nazik ziyaretleri için Başkan Mehmet Uz ve Taner Atilla’ya teşekkür ediyorum. Bizlere taleplerini ilettiler, bizler de elimizden geleni yaparak kulübümüzün yanında olmaya çalışacağız” diye konuştu.
Destekleri için Dr. Berna Öztürk'e teşekkür eden Başkan Uz, “Kulübümüzün sürekli ihtiyacı olan PCR testleri ve diğer sağlık hizmetleri konusunda Dr. Berna Öztürk’e taleplerimizi ilettik. Kendisi bize her konuda destek olacağını belirtti. Bu önemli destekleri için İl Sağlık Müdürümüz Dr. Berna Öztürk’e kulübümüz adına tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.