Şampiyonlar başarı öykülerini paylaştı
ACIPAYAMDünya şampiyonu Türkiye Goalball Kadın Milli Takımda yer alan PAÜ’nün başarılı oyuncuları Şeydanur Kaplan ve Berfin Altan, Beyaz Baston Görme Engelliler haftası nedeniyle Pamukkale Üniversitesi Psikiyatri Kliniğinde tedavi gören hastalarla bir araya geldi.
Başarılı sporcular, 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası ve PAÜ AMATEM Bağımlılıkta Farkındalık etkinliğinde alkış ve Türk bayraklarıyla karşılandı. Zorlu yaşam öyküleri anlatan sporcular, önceleri dezavantaj olarak gördükleri engellerini nasıl avantaja dönüştürdükleri, umutla yaşamın içinde yer alma gayretleri ve başarıları ile AMATEM’de yatarak tedavi görmekte olan hastalara örnek oldu.
Hastaların ilgiyle katıldığı etkinlik PAÜ öğrencisi saz sanatçısı Bayram Çağ’ın müzik dinletisi ilgiyle dinlendi. Söyleşi sonunda AMATEM kliniğine verdikleri destekten ötürü, AMATEM hastalarının el emeği ürünler sporcuların yanı sıra eski Goalball Milli Takım antrenörü Hüseyin Atmaca’ya takdim edildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.