© Haber Acıpayam 2022

Şanslı 3 taraftar Denizlispor'un antrenmanını izledi

 Yukatel Denizlispor'un başlattığı çekilişle hediye forma kazanan ve antrenmanı izleme şansı yakalayan 3 taraftar, yeşil-siyahlı takımın bugünkü antrenmanını Haluk Ulusoy Tesisleri’nde izleme imkanı buldu.
Bu sezon "Yerin Dolmaz" sloganı ile taraftarlarıyla bütünleşen Yukatel Denizlispor, binlerce katılımcının arasından seçtiği 3 taraftarını bugün sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmana davet etti.
Kendilerine hediye edilen formaları Başkan Ali Çetin'in elinden alan taraftarlar, yönetim kurulu üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Taraftarlar ile özel olarak ilgilenen Başkan Çetin, bundan sonraki süreçte bu tür uygulamaların devam edeceğini belirterek, "Taraftarlarımız ile bütünleşmeyi, onlar ile iç içe olmayı çok istiyoruz. Pandemi dönemi boyunca onlardan ayrı kaldık ve eksikliklerini çok hissettik. En yakın zamanda taraftarlarımızı tekrardan stadımızda görmek istiyoruz. Onların desteği bizler için çok önemli" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

TÜM HABERLER