© Haber Acıpayam 2022

Şehit Uzman Çavuş Kemal Özek bugün son yolcuğuna uğurlanacak

Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Ali Fuat Atik, Denizli’deki son görev Pençe-Kilit Operasyonunda şehit olan Buldanlı İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in ailesini ziyaret etti

Irak’ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Kilit Operasyonu çerçevesinde Tepe bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 26 yaşındaki Buldanlı İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in cenaze programı belli oldu. Şehit Özek’in naaşının bugün Buldan ilçesi Alanyazı Meydanında ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası yapılacak askeri tören ile Buldan Beyler Mahalle Mezarlığına defnedileceği açıklandı.

Son mesai gününde gelen şehit haberinin ardından aileyi ziyaret ederek baba Ayhan Özek’e taziyelerini ileten Vali Atik, “Denizli’mizdeki son mesai günümüzde aziz şehidimiz Kemal Özek’in kıymetli ailesine taziyelerimizi ilettik. Yüce Türk milletinin istikbali, birliği ve beraberliği için vatan sağ olsun diyerek en kıymetlilerini ay yıldızlı bayrağımız uğruna feda eden Ayşe Hanım ile Ayhan Beyin söndüremeyeceğimiz yürek yangınlarına bir nebze merhem olmaya çalıştık. Şehidimizin ruhu şâd, mekanı cennet olsun” dedi.

İlginizi Çekebilir

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

TÜM HABERLER