Sevgi Eli genç çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor
ACIPAYAMDenizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü görevini yürütmek için faaliyetlerini sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, çaresizlere umut olmaya devam ediyor. Sadece şehir merkezinde değil, tüm ilçelerde de vatandaşların imdadına koşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, ihtiyaç sahiplerine gıda, kıyafet ve ev eşyası yardımının yanında evlenecek çiftlerin mutluluklarına da ortak oluyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, çiftlere gelinlik ve damatlık gibi giyim desteğinin yanında çeyiz eşyası da vererek yuvalarını kurmalarına destek oluyor. Bu yıl, evlenecek çiftlere 82 gelinlik ve damatlık desteği veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, bunların yanında dünya evine girecek genç kızların kına gecesinde giydiği 28 bindallıyı karşıladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, erkekliğe adım atan çocukları da unutmayarak bu yıl 63 çocuğun da sünnetliklerini giydirdi.
Gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinden biri
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sevgi Eli'nin uzun yıllar Denizli'de ihtiyaç sahibi ile hayırseverler arasında köprü görevi yürüttüğünü anlatarak, "Sevgi Eli şehrimizdeki en büyük ve güzel iyilik hareketidir" dedi. Sevgi Eli'nin kurucusu olan önceki dönem Belediye Başkanı ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci ve tüm hayırseverlere teşekkür eden Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Türkiye'de bir çok yerel yönetimin örnek aldığı Sevgi Elimiz, hayırseverlerimizin bağışlarını vatandaşımıza ulaştırarak yüzleri güldürüyor. Emek veren katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinden biri olan Sevgi Elimiz ile vatandaşlarımıza destek olmaya, yüreklere dokunmaya devam ediyoruz."
İlginizi Çekebilir
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Kontrolsüz kavşakta ölümlü kaza
Denizli’nin Serinhisar ilçesi Denizli’de Antalya karayolunda kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli’ye yılın ilk karı düştü
Denizli, yılın ilk kar yağışıyla birlikte kış mevsimine adım attı. Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Bozdağ'a mevsimin ilk karı düştü.
Gece ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti
Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gedikli Mahallesi’nde gece saatlerinde ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti.