ŞEVKAN: “HER ALANDA VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
ACIPAYAMAcıpayam Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürürken, kırsal mahallelerde vatandaşların hayat şartlarını kolaylaştıracak çalışmalara da devam ediyor.
Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsal da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların taleplerini yerine getiren Belediye, yaptığı faaliyetlerle ilçe merkezi ve kırsalda yaşayan vatandaşların yaşam standartlarını iyileştirecek çalışmalarını sürdürüyor.
İlçe merkezi ve mahallelerde belirlenen program kapsamında oldukça geniş bir alanda hizmet veren Acıpayam Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerde kilit parke taş döşeme, yol genişletme, peyzaj düzenleme, dere ıslah çalışmaları ve kapalı pazaryerleri yapımı , Denizli Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle sıcak asfalt çalışmalarını gerçekleştiriliyor.
ŞEVKAN : "HER ALANDA VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Yapılan hizmetlerle, hayatlarının kolaylaştığını belirten vatandaşlar, mahalle ziyaretlerinde Başkan Şevkan, ilettikleri sorunların çözüme kavuşmasından duydukları mutluluğu dile getirdiler.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Acıpayam'ımızın tamamını bir bütün olarak gördüklerini belirterek; "İlçe merkezimiz ve mahallelerimizde ayrımı yapmaksızın vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her alanda onların hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarda her zaman desteğini yanımızda hissettiğimiz hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca sahadaki alın terleri ile bu memleketi cennete çeviren, 56 mahallemizdeki çalışmalarla Acıpayam'ımızı değiştiren ve güzelleştiren emekçi işçi kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum'' dedi.
İlginizi Çekebilir
Belirti vermeyen kanserden erken teşhis sayesinde kurtuldular
Denizli’de hiçbir belirtileri olmayan iki kadın, kanser taramaları sayesinde erken evrede tespit edilen kanseri yendi. Pamukkale Sağlıklı Hayat Merkezi KETEM Biriminde görevli Dr. Tülay Alan, kanserde erken teşhisin hayat kurtardığını vurgulayarak, herkesin taramalarını zamanında yaptırmalarını istedi.
13 yıllık sigara bağımlısı genç, Sağlıklı Hayat Merkezinden aldığı destekle sigarayı bıraktı
Pamukkale Sağlıklı Hayat Merkezi Sigara Bırakma Polikliniği'ne başvuran 29 yaşındaki Rıza Okka, yıllardır mücadele ettiği sigara bağımlılığından kurtulmayı başardı. Sigarayı bıraktıktan sonra özgüveninin arttığını söyleyen Okka; "Sigarayı bırakmak isteyenler Sigara Bırakma Polikliniklerine başvursunlar, emin olsunlar çok rahat sigarayı bırakabilirler" dedi.
Acıpayam off-road yarışları büyük çekişmeye sahne oldu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde ilk kez düzenlenen off-road yarışları, adrenalin dolu anlara sahne oldu. Yarışlar bölgedeki farklı illerden gelen 30 yarışçının katılımıyla renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.
Buldan’da zorlu şartları yangına müdahaleyi güçleştiriyor
Denizli’nin Buldan ilçesinde altıncı gününe giren orman yangınının kontrol altına alınabilmesi için zorlu arazi şartlarına rağmen çalışmalar devam ediyor.
TOMA alevlerle mücadeleye destek verdi
Denizli’de görevli Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA), beşinci gününe giren Buldan’daki orman yangınını söndürme çalışmalarında aktif destek verdi.
Orman Genel Müdürü Karacabey: "Yangın güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor"
Denizli’nin Buldan ilçesinde 27 Ağustos tarihinde çıkan yangına müdahaleler sürüyor. Yangın koordinasyonu için bölgeye gelen Orman Genel Müdürü(OGM) Bekir Karacabey yangına ilişkin verileri paylaştı. OGM Müdürü Karacabey, "1 uçak, 25 helikopter, 151 arazöz, 12 iş makinası, 85 ilk müdahale aracı ve ve 2 bin 120 personel ise yangını kontrol altına almak için çalışmalarımız devam ediyor. Yangının Batı cephesinde büyük oranda ilerlemesini durdurduk. Alevler şuanda güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor" dedi.