ŞEVKAN:Vatandaşlarımızın rahatı ve güveni için çalışıyoruz
ACIPAYAMAcıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde yol bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri halkın yoğun olarak kullandığı yol ve kaldırımlarda sıkıntı arz eden yerlerde tamir ve bakım çalışmalarını yerine getiriyor. Merkez ve kırsal ayırımı yapılmaksızın sürdürülen yol çalışmalarında bir yandan parke taşı döşeme, stabilize yol yapımı diğer yandan da bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.
Vatandaşlarımızın rahatı ve güveni için çalışıyoruz
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, “Acıpayamlı vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için imkânlarını seferber eden Fen İşleri Müdürlüğümüz birçok alanda düzenlemeler yapıyor. Vatandaşlardan kendi alanı ile ilgili olarak gelen talep ve şikâyetleri de en kısa sürede cevaplayıp çözüme kavuşturan ekiplerimiz, İlçemizin tüm mahallelerinde gece gündüz demeden görev yapıyor” dedi.
İlginizi Çekebilir
Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı
Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.
Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor
Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.
Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu
Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.