© Haber Acıpayam 2022

Sokağa çıkma kısıtlamasının detayları belli oldu

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararıyla bu hafta ve önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan LGS ve YKS sınav günleri uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin detayları belli oldu. 20 Haziran Cumartesi günü 09.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi yayımlandığı genelge ile Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) günlerinde uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasını detaylarını açıkladı. Bu kapsamda LGS sınavı öncesi ve sonrasında oluşabilecek yoğunluğu ve bulaşma riskini azaltmak amacıyla 20 Haziran 2020 Cumartesi günü 09.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. YKS sınavında ise 27 Haziran 2020 Cumartesi günü saat 09.30 ile 15.00 arasında 28 Haziran 2020 Pazar günü 09.30 ile 18.30 saatleri aralığında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Sınava girecek birey toplu taşıma ile gidecek en fazla bir yakını, şahsi araçla gidilmesi halinde ise sürücü ve bir yakını kısıtlamadan muaf olacak.
Eczane, fırın ve akaryakıt istasyonları açık olacak
Kısıtlamaların uygulanacağı günlerde Eczane, fırın ve akaryakıt istasyonlarının açık olacağı açıklandı. Vatandaşlar, fırın ve unlu mamullerin satışı gerçekleşen yerlere araçsız gidilmesi şartıyla ile gidebilecek.
Öte yandan, Nüfus müdürlükleri, Kimlik Kartı başvurularının alınması amacıyla 18-19 Haziran 2020 günleri saat 20.00’a kadar, 20 Haziran 2020 Cumartesi günü 07.00-13.00 saatleri arasında, 25-26 Haziran 2020 günleri saat 20.00’a kadar, 27 Haziran 2020 Cumartesi günü 07.00-13.00 saatleri arasında açık olacak.

İlginizi Çekebilir

Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti

Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

Gümüşdere Obruğu yeniden suya kavuştu

Tavas ilçesine bağlı Gümüşdere Mahallesi sınırlarında yer alan Gümüşdere Obruğu, son yağışların ardından yeniden suyla doldu. Yıllar sonra eski görünümüne kavuşan obruğun turizme kazandırılması hedefleniyor.

Yüzyılın Konut Projesinde Denizli Kura Çekimi yapıldı

Yüzyılın Konut Projesi Denizli Kura Çekimi Töreni'ne katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Denizli’de inşa edilecek 6 bin 370 konutun tamamı yatay mimari esas alınarak, şehrimizin geleneksel dokusuna ve yerel dokusuna uygun bir estetikle yükselecek" dedi.

Evde bakım personeli görev yolunda hayatını kaybetti

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri personeli Kadriye Şakır, görev için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazasının ardından bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

Denizli’de kayganlaşan yolda tırın dorsesi yola savruldu

Denizli’de etkili olan yağmur, trafik kazasını beraberinde getirdi. Denizli-Salihli karayolu üzerinde meydana gelen kazada, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir TIR’ın dorsesi yola savruldu.

Kuruyemiş fabrikasında korkutan yangın

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulunan kuruyemiş fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

TÜM HABERLER