Spor şehri Denizli
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde hafta sonu 2 dev spor organizasyonu gerçekleştirildi. Bu kapsamda Türkiye Bisiklet Federasyonu Pamukkale‘de 2022 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nı, Türkiye Atletizm Federasyonu ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Albayrak Atletizm Sahası'nda2022 Atletizm Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nı düzenledi. Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonlara Türkiye'nin dört bir yanından gelen 56 takım ve 715sporcu katıldı.2022 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nda 32 takımdan 240 sporcu kıyasıya mücadele ederken, Minikler, Yıldızlar ve Master kategorilerinde sporcular, 9 ve 12 kilometrelik güzergâhta zamana karşı yarıştı.2022 Atletizm Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nda ise Türkiye’de yer alan en iyi 24 kulüp ile 475dolayında sporcukıyasıya mücadeleetti.Müsabakaların final karşılaşmalarını izleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolanödül törenlerinde dereceye giren sporcu ve takımlara madalya ve kupalarını verdi.
Başkan Zolan spor tesislerine dikkati çekti
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Türkiye Atletizm Federasyonu'nun düzenlediği 2 farklı spor organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Türkiye'ye örnek olan spor yatırımları ile pek çok organizasyonu aynı anda gerçekleştirilebilecek bir spor altyapısına sahip olduklarına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini belirterek, “Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Spor şehri Denizli’miz bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.