© Haber Acıpayam 2022

Tartıştıkları genci bacağından bıçakladıktan sonra kaçtılar

 Denizli’de aralarında tartışma çıkan gençlerin kavgasında kan aktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönmesinin ardından gençlerden biri yanında getirdiği bıçakla husumetlisini bacağından bıçaklayarak kaçtı.
Olay, Merkezefendi ilçesi Adalet Mahallesinde meydana geldi. Sabah saatlerinde park içerisinde buluşan bir grup gencin arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi ile arbede yaşandı. 3 kişilik genç grup içerisinde S.K., isimli genç, yanında getirdiği bıçak ile M.A.’yı bacağından bıçakladı. Çevredeki vatandaşlar, yardım çığlıkları atan M.A.’nın üzerine 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Banklarda yatan gence ilk müdahalede bulunan sağlık ekipleri bacağından yaralanan M.A.’yı Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı. Olay yerinden kaçan şüpheliler ise arama çalışmaları başlatıldı. Kısa süreli arama çalışmasının ardından olayı şüphelileri, suç aleti ile birlikte yakalandı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti

Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

Gümüşdere Obruğu yeniden suya kavuştu

Tavas ilçesine bağlı Gümüşdere Mahallesi sınırlarında yer alan Gümüşdere Obruğu, son yağışların ardından yeniden suyla doldu. Yıllar sonra eski görünümüne kavuşan obruğun turizme kazandırılması hedefleniyor.

Yüzyılın Konut Projesinde Denizli Kura Çekimi yapıldı

Yüzyılın Konut Projesi Denizli Kura Çekimi Töreni'ne katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Denizli’de inşa edilecek 6 bin 370 konutun tamamı yatay mimari esas alınarak, şehrimizin geleneksel dokusuna ve yerel dokusuna uygun bir estetikle yükselecek" dedi.

Evde bakım personeli görev yolunda hayatını kaybetti

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri personeli Kadriye Şakır, görev için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazasının ardından bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

Denizli’de kayganlaşan yolda tırın dorsesi yola savruldu

Denizli’de etkili olan yağmur, trafik kazasını beraberinde getirdi. Denizli-Salihli karayolu üzerinde meydana gelen kazada, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir TIR’ın dorsesi yola savruldu.

Kuruyemiş fabrikasında korkutan yangın

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulunan kuruyemiş fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

TÜM HABERLER