© Haber Acıpayam 2022

Taylandlı turistler ölümden döndü: 4'ü ağır 20 yaralı

Denizli’den Kapadokya gezisine giden Taylandlı turistleri taşıyan tur otobüsü, Çardak ilçesinde kavşakta karşısında çıkan otomobille çarpıştı. 4'ü ağır 20 kişinin yaralandığı kaza için Afyonkarahisar'dan da ambulans desteği istendi.


Kaza, saat 11.20 sıralarında Çardak ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Denizli’den Kapadokya gezisi için yola çıkan Taylandlı turistleri taşıyan 34 AE 1422 plakalı tur otobüsü, kavşakta karşısına çıkan 64 ABN 370 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle tur otobüsü yol kenarında bulunan büyük yön levhasını çarparak durabildi. Şiddetli çarpışma nedeniyle otobüsün yön tabelasını devirdiği kazayı gören diğer sürücüler, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, ilk müdahalede bulunduğu yaralıları ambulans ile en yakın hastanelere kaldırdı.

İtfaiye ekibi ise araç içeresinde sıkışan yolcuları, bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekibine teslim etti. İlk belirlemelere göre kazada 20 kişinin yaralandığı öğrenildi. Denizli merkez ve çevredeki hastanelere sevk edilen yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması için çalışmalar sürerken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Tezgahlarda 10 liraya satılan Acıpayam kavunu tescillendi

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yetişen ve uygun fiyatıyla tüketicisini memnun eden Acıpayam Kavunu coğrafi işaret alarak tescillendi.

Denizli'den Elon Musk’a rakip çıktı

Denizli’de Elon Musk’a taş çıkaran vatandaş, Tesla’nın Cybertruck videolarından ilham alarak, boş vakitlerinde hurda malzemeleri değerlendirip evinde tek kişilik elektrikli bir pick-up üretti.

Acıpayam KETEM hizmete açıldı

Kanser hastalığının erken teşhisi ve hastalıkla mücadelede önemli bir yer tutan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezlerine (KETEM) Denizli’de bir yenisi daha eklendi. Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde bulunan KETEM’e Sağlık Bakanlığı tarafından alınan mamografi cihazının gelmesiyle birlikte Denizli’deki KETEM sayısı 5’e yükseldi.

Kantincinin oğlu, müdürü ceza ve tahliye kararı için vurmuş

Denizli'de öğrencilerini taciz ettiği ve kendisine "Kan akacak" diyerek tehdit etmesi üzerine kantin işletmecisinin oğlu hakkında şikayette bulunan okul müdürünün silahlı saldırıya uğraması hakkında eğitimciler eylem yaptı.

TÜM HABERLER