Tekden Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor
ACIPAYAMÖzel Denizli Tekden Hastanesi, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğini Uz. Dr. Gökhan Bahtiyar ile güçlendirdi.
Bünyesinde bulunan uzman ve akademisyen hekim kadrosuna takviye yaparak daha da güçlendiren Özel Denizli Tekden Hastanesi, son olarak Ruh Sağlığı Kliniğine Psikiyatrist Uzman Doktor Gökhan Bahtiyar’ı ekledi. Ruh sağlığı alanında bilişsel davranışçı terapi, cinsel terapi, çift terapisi, kaygı bozuklukları, panik bozukluk, obsesif kompulsif bozukluk, travma sonrası stres bozukluğu, sosyal fobi, hastalık kaygısı bozukluğu, major depresif bozukluk, bipolar duygulanım bozukluğu, şizofreni ile diğer psikotik bozukluklar, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, otizm, uyku bozuklukları, yeme bozuklukları, alkol ve madde bağımlılıkları, kişilik bozuklukları ve demans konularında hizmet verecek. Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde hasta kabulüne başlayan Uz. Dr. Gökhan Bahtiyar, ”Tekden Ailesi ile danışanlarımın yanında olmaya devam ediyorum. Bu konuda Denizli’nin önemli sağlık kurumlarından olan Tekden Hastanesi bünyesine katılmak benim için büyük mutluluk. Tüm danışanlarımı bekliyorum” dedi.
“Hastalarımızın ruh sağlığından da sorumluyuz”
Kıymetli doktorlardan oluşan, hekim kadrosu ile güçlenmeye devam ettiklerini ifade eden Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Dr. Şakir Bayur, “Biz kocaman bir aileyiz. Bünyemizde çok kıymetli isimler var, bunlara son olarak Psikiyatrist Uz. Dr. Gökhan Bahtiyar beyi de ekledik. Kendisine olan güvenimiz ile artık hastalarımızın ruh sağlığından da sorumluyuz. Tekden Hastaneleri olarak her zaman en kaliteli hizmeti verme şiarımız devam edecektir. Gökhan hocamızın samimiyeti ve başarısı hastanemiz içinde önemlidir. Kendisine tekrardan ailemize hoş geldin diyor başarılar diliyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.
Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yalnız yaşayan işitme engelli adamın yakınlarının iki gündür kendisinden haber alamaması üzerine evinde girilen evinde cansız bedeni bulundu.