Tırcı kuzenlerden sünnet çocuğuna görkemli konvoy
ACIPAYAMDenizli’nin Pamukkale ilçesinde erkekliğe ilk adımını atan sünnet çocuğuna sürpriz yapan kuzenleri, süsledikleri tırlarıyla konvoya renk kattı.
Pamukkale ilçesinde düzenlenen sünnet töreni, sıra dışı görüntülere sahne oldu. Kuzenleri tır ve kamyon şoförü olan 7 yaşındaki Mustafa Bera Yıldırım’ın sünnet düğünü için tırlardan oluşan konvoy düzenlendi. Benzerine az rastlanan konvoy, çevredeki vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Havalı kornalar eşliğinde yola çıkan sünnet konvoyu, Pamukkale yolu üzerinde bir süre dolaşarak renkli anlar yaşattı. Konvoyda bulunanlar, düğün salonuna gelmeden önce yol üzerinde araçlarını durdurarak müzik eşliğinde oynadı. Tırların renklendirdiği sünnet düğünü, tören alanına gelindikten sonra eğlenceyle devam etti.
“Tırlarla konvoy yapıldı”
Tırlardan oluşan konvoy nedeniyle katkısı olan herkese teşekkür eden Mustafa Bera Yıldırım, "Sünnetimiz çok eğlenceliydi. Tırlarla konvoy yapıldı. Hep en önde bizim aracın etrafında dolaşarak renkli konvoy oluşturdular. Sünnet düğünüme katılanlarla kına yapıldı. Yöresel oyunlarla renklendirdik" dedi.
Unutulmaz biran yaşadıklarını dile getiren anne Seher Poturay ise "Unutamayacağımız güzel bir anı oldu. Hem konvoy hem de düğün salonundaki eğlence bölümü çok güzel geçti. Birlik ve beraberlik içinde güzel bir dayanışma örneği gösterdik. Çok mutlu olduk. Oğlum Mustafa Bera çok mutlu oldu. Bu nedenle herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu
Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı
Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.
Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor
Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.