Toprak altında kalan araçta can pazarı yaşandı
ACIPAYAMDenizli-Afyonkarahisar karayolunda selin getirdiği çamurun altında kalan araçta mahsur kalan yaşlı çifti kurtarmak için zamanla yarışıldı. Can pazarının yaşandığı olayda yaşlı kadın sağ olarak kurtarılırken eşinin cansız bedenine ulaşıldı.
Şiddetli yağış, Denizli-Afyonkarahisar karayolunun Sarıkavak mevkiinde sel baskınına neden oldu. Selin getirdiği çamur, yoldan geçmekte olan 20 AV 423 ve 20 H 9427 iki aracı yuttu. 20 AV 423 plakalı araçta bulunan sürücü kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başarırken, 20 H 9427 plakalı araçta ise yaşlı çift mahsur kaldı. Ekipler, yaşlı çifti kurtarabilmek için kazma, kürek ve iş makineleriyle zamana karşı yarış verdi. Tamamen çamura gömülen araç içerisindeki yaşlı kadın sağ olarak kurtarılırken, eşi ise tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaşlı kadın, ambulansla hastaneye sevk edildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.