Türk havlusu uçuşta
ACIPAYAMTürkiye'nin havlunun icadında ve üretimindeki tarihi rolünü dünyaya anlatmayı amaçlayan Turkish Towels, Türk Hava Yolları iş birliğiyle yeni bir global tanıtım kampanyasına imza attı.
Turkish Towels, havluyu dünyaya tanıtma vizyonunu hayata geçirmek için Türk Hava Yolları iş birliğiyle etkileyici bir iletişim kampanyası hayata geçirdi. "The Origin of Towel" başlıklı kampanya, THY'nin uluslararası uçuşlarındaki kabin içi ekranlarında yayınlanarak her gün milyonlarca kişiye ulaşıyor. "Woven across generations, felt in every thread (Nesiller boyunca dokunmuş her iplikte hissedilen)" sloganıyla yürütülen kampanya, havlunun yalnızca bir günlük kullanım eşyası değil kökeni Türk topraklarına uzanan kültürel miras ve evrensel bir yaşam tarzı unsuru olduğunu hatırlatıyor. Anadolu'nun geleneksel tezgâhlarından başlayarak dünyanın dört bir yanındaki otellere, evlere ve mağazalara uzanan bu yolculuk, şimdi Türk Hava Yolları'nın global gücüyle daha da görünür hâle geliyor.
THY ekranlarında yayınlanan kampanya görselleri, pamuk tarlasından gelen imajla geçmişin emeğini, yumuşak dokusunu ve zamansız estetiğini yansıtıyor. Kampanya, hem sektörel bilinç oluşturmayı hem de Türkiye'nin tekstil mirasını dünyaya daha güçlü bir biçimde aktarmayı amaçlıyor.
Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) öncülüğünde kurulan Turkish Towels, satış odaklı bir stratejiden ziyade havlunun kökenine, anlamına ve taşıdığı ustalığa ışık tutan bir marka konumunda. Turkish Towels, Türkiye'nin kültürel dokuma miraslarından olan havluyu geleceğin kalite ve estetik beklentileriyle buluşturarak dünyaya yeniden tanıtmak gibi güçlü bir iddiaya sahip.
İlginizi Çekebilir
Vali Coşkun, Acıpayam'da sera üreticileriyle bir araya geldi
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Acıpayam ilçesi Ucarı Mahallesi'nde bulunan seralarda domates ve biber hasadına katılarak üreticilerle bir araya geldi. Sera alanlarının artmakta olduğunu belirten Vali Coşkun, "İlimiz genelinde toplam 272 hektar sera alanı mevcuttur. Bu alanların; 77 hektarı jeotermal ısıtmalı modern seralardan, 195 hektarı ise örtü altı seralardan oluşmaktadır" dedi.
Laodikya yangın riskine karşı otlardan temizledi
UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesinde yer alan Laodikya Antik Kentinde, yangın tehlikesi oluşturabilecek kurumuş yabani otları temizledi.
Denizli'de belediye otobüsünün çarptığı yaşlı adam öldü
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı adama önce Denizli Büyükşehir Belediyesine ait belediye otobüsü ardından ise başka bir aracın çarpması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede 3 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.
Arı sokması sonucu fenalaşan yaşlı adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti
Denizli'de arı sokması sonucu fenalaşarak hastaneye kaldırılan yaşlı adam hastanede 3 gün yoğum bakımından ardından yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.
Denizli öğrenci dostu şehir sıralamasında 7 basamak yükseldi
Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından her yıl yapılan "Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri" sıralamasında büyük bir sıçrayış yapan Denizli, 16. sıradan 9. sıraya yükseldi.
Lazer göz cerrahisinin yeni trendi ‘Smile Pro’ yöntemi Denizlililerin hizmetine girdi
Göz sağlığı alanında son yıllarda büyük bir yenilik olarak öne çıkan Smile Pro Lazer yöntemi, Denizli'de Prof. Dr. Cem Yıldırım ve Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Şefik Can İpek tarafından başarıyla uygulanmaya başladı. Klasik yöntemlere alternatif olan hızlı ve konforlu yeni tedaviyle, binlerce hasta, gözlük ve kontakt lens kullanımına veda ediyor.