Türk Polis Teşkilatı 175 yaşında
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı'nın 175. kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Türk Polis Teşkilatı 175 yaşında
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı'nın 175. kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Türk Polis Teşkilatı'nın 175. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü, halkın huzur ve mutluluğu ile can ve mal güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın 175. kuruluş yıl dönümünü tebrik etti. 10 Nisan 1845’den bugüne kutsal bir görev ifa eden
Türk Polis Teşkilatı'nın bu uğurda nice şehitler verdiğini vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "175 yıllık köklü geçmişiyle, temel hak ve özgürlüklerin korunması, toplumsal yaşamın huzur ve güven içerisinde sürdürülmesi amacıyla her iklim ve zor koşullarda görev yapan Türk Polis Teşkilatımız her zaman milletimizin gururudur. Tüm görev ve sorumluluklarını çağdaş bir anlayışla yerine getiren emniyet mensuplarımız huzur ve güvenliğin teminatıdır.”
Ülkemizde yaşadığımız bu zor günlerde görevleri başında olan tüm polis teşkilatına aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarı dileyen Başkan Osman Zolan, “Şehrimizin ve ülkemizin huzur ve güvenliği için büyük fedakârlıklarla görev yapan başta Denizli Emniyet Müdürlüğümüz olmak üzere; tüm Türk Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, kutsal vazifeleri uğruna şahadet şerbeti içen şehit polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ve ailelerine ise uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Videoyla ihbar edilen sürücüye 46 bin lira ceza kesildi
Denizli'de abartılı egzozla dolaştığı için video görüntüsü ile şikayet edilen sürücü, ehliyetinin de olmadığı anlaşılınca 46 bin 621 lira cezaya çarptırılarak, araç trafikten men edildi.
Yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yayılan kötü kokuyla bulundu
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir apart dairesinde yalnız yaşayan 65 yaşındaki adam evinde ölü bulundu.
Motosikletlilerin tehlikeli yardımlaşmasına ceza
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde arızalı bir motosikleti, iple kendi aracına bağlayıp götürerek trafiği tehlikeye atan diğer motosiklet sürücüsüne 3 bin lira ceza kesildi.
Küçük çocuğa trafikte otomobil kullandırdılar
Denizli’de trafiğin en yoğun olduğu noktalardan birisi olan Lise Caddesinde 8-10 yaşlarındaki çocuğun, lüks bir otomobili kullandığını gören sürücüler gözlerine inanamadı. Yaşanabilecek bir kazada hem çocuğu hem de diğer sürücüleri tekliye atan ebeveyn tepki topladı.
Traktör kazasında yaralanan sürücü kurtarılamadı
Denizli’nin Buldan ilçesinde traktörüyle tarlaya giderken ağaca çarpan sürücü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Belirti vermeyen kanserden erken teşhis sayesinde kurtuldular
Denizli’de hiçbir belirtileri olmayan iki kadın, kanser taramaları sayesinde erken evrede tespit edilen kanseri yendi. Pamukkale Sağlıklı Hayat Merkezi KETEM Biriminde görevli Dr. Tülay Alan, kanserde erken teşhisin hayat kurtardığını vurgulayarak, herkesin taramalarını zamanında yaptırmalarını istedi.