"Türkiye için bir milat"
ACIPAYAMEnerji Kentleri Birliği Başkanı ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz’de Fatih Sondaj Gemisi'nin keşfettiği 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi müjdesinin ardından bir mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tüm dünyada büyük bir heyecanla beklenen müjdesinin aynı zamanda büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında bir başka dönemi başlattığını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Çok şükür ülkemiz Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bir ilki daha gerçekleştirerek, tarihinin en büyük doğal gaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi. Bu güzel müjde ülkemizin enerji ihtiyacını çözmede bir milat olacaktır. İnşallah devam eden yeni keşiflerle çok daha büyük rezervlere ulaşılacak ve gelecek nesillere önemli bir miras bırakılacak. Tarihi keşif Türkiye için bir milat olacak" ifadelerini kullandı.
"Gururluyuz, mutluyuz"
Türkiye'nin enerji politikasında büyük bir atılım başlatan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve bu hareketi devam ettiren Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'e teşekkür eden Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Gururluyuz, mutluyuz. Enerjide büyük ölçüde dışa bağımlı ülkemiz, bu ve devam edecek keşiflerle dünyada çok daha fazla söz sahibi olacak. İnşallah Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında, keşfedilen doğal gazı kullanmaya başlayacağız. Ülkemizin kalkınma hikayesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tüm hızıyla devam edecek. Bu güzel memlekete yaptığı sayısız hizmetle umut ve güven veren Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha sonsuz teşekkür ediyorum. Rabbim hizmetlerini daim etsin. Bu güzel müjde bir kez daha milletimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun."
İlginizi Çekebilir
Denizli Kayak Merkezi yeni sezona hazır
Ege Bölgesi’nde kış turizminin yükselen yıldızı Denizli Nikfer Kayak Merkezi ile kentin önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, yenilenen yüzleri ve kışa özel atmosferleriyle 17 Ocak Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor.
Burun eti sorununa radyo frekansla etkili çözüm
Özel Denizli Tekden Hastanesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Özlem Özer, Burun eti (konka) büyümesine bağlı nefes darlığı yaşayan hastalar için uygulanan radyo frekans yönteminin, kısa sürede tamamlanan ve günlük yaşama hızlı dönüş sağlayan etkili bir tedavi seçeneği sunduğunu belirtti.
Görme engelli bireyler bu kursta hem sosyalleşiyor hem de günlük hayatlarını kolaylaştırıyor
Altı Nokta Körler Derneği Denizli Şubesi’nin girişimleriyle Pamukkale Halk Eğitim Merkezi bünyesinde görme engelli bireylere yönelik Beyaz Baston Kullanımı ve Bağımsız Hareket Kursu açıldı. Kurs, katılımcılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.
Yemek borusu kanseri olan hastaya cerrahi operasyonla yeni yemek borusu yapıldı
Yutma güçlüğü şikâyetiyle Denizli Devlet Hastanesi’ne başvuran 66 yaşındaki Şengül Korkmaz’a yemek borusu kanseri teşhisi konuldu. Yemek borusu alınan hastaya, midesinden yeni yemek borusu yapılarak sağlığına kavuşturuldu.
Uçuruma yuvarlanan araçta bulunan 2'si çocuk 5 kişi yaralandı
Denizli’de kontrolden çıkan bir otomobilin 30 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 2’si çocuk 5 kişi itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.
Denizli teleferikte yeni dönem kar manzarasıyla başlıyor
Denizli teleferik, kapsamlı bakım ve yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından 10 Ocak 2026 tarihinde yeniden hizmete giriyor. Açılışa özel olarak 10–16 Ocak tarihleri arasında Denizli teleferik ve Bağbaşı Yaylası vatandaşlara ücretsiz olacak.