© Haber Acıpayam 2022

Türkiye Şampiyonası'na Büyükşehir damgası

Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı, Türkiye Kulüplerarası Takım Karate Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı. Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı 29 Mart-1 Nisan tarihleri arasında Yalova’da gerçekleştirilen ve 477 kulübün mücadele ettiği Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası Ümit Genç Bayan Takımı Kata Kategorisi'nde finale kaldı. Denizli'nin altın kızları finalde Gaziosmanpaşa Belediyespor’u mağlup etmeyi başardı. Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazanmaya hak kazanan Denizli Büyükşehir Belediyespor finalde aldığı 26.14 puan ile turnuva rekoru kırdı. Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı’nda mücadele eden Damla Su Türemen, Peri Koyuncu ve Aslı Başak Pehlivan turnuvadaki başarıları ile Denizli’nin gurur oldu.

 

İlk tebrik Başkan Zolan’dan

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Şampiyonu olan sporcuları tebrik ederek, "Başarılarınızın daim olmasını arzu ediyoruz. İnşallah Denizli Büyükşehir Belediyemizin destekleri ve sizlerin de gayretleri ile nice başarılara imza atacağınızdan şüphem yok. Sizlerin başarılarını duydukça heyecanlanıyor, daha çok motive oluyoruz. Tebrik ediyorum, başarılarınızın devamı diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

Denizli'de minibüs yolcu otobüsüyle çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

Denizli'de minibüs ile şehirlerarası yolcu otobüsü çarpıştı. Minibüsün devrildiği, otobüsün yoldan çıktığı kazada otobüs şoförü hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı.

Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı

Denizli'de direksiyon kursuna giden genç fizyoterapistin yaya geçidinden yolun karşısına geçeceği sırada araçla çarparak ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücü tutuklandı.

Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 2 yıl önce asma yaprağı toplamaya gittiği tarlada öldürülen Hatice Baysal cinayetinde, tutuklu şüpheliye ait HTS kayıt kayıtlarının incelenmesine karar verildi.

5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, su borusu döşemek için açılan çukurda bulunan toprak tüpten insana ait olduğu belirlenen kemik parçaları çıktı. Kemiklerin milattan önce 1500 yılına ait olduğu değerlendirilirken, 4 küpün daha belirlendiği bölgede kazı çalışması başlatıldı.

Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü

Denizli'de 30 işyerinin bulunduğu eski fabrika yerleşkesinde çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Tekstil, marangoz, mobilya ve cam imalathanelerinin bulunduğu işyerlerindeki yangına çok sayıda itfaiye ekibiyle müdahale edilirken, ilk belirlemelere göre 6 dükkan zarar gördü.

TÜM HABERLER