ÜCRETSİZ ÖSYS TERCİH DANIŞMANLIĞI
ACIPAYAM2014 ÖSYM tercih işlemleri, 7 Temmuz 2014 tarihinde başlayacak ve 17 Temmuz 2014 tarihinde sona ereceğini belirten Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat TOKYAY, öğrenciler için çok büyük önem taşıyan tercihler için "Tercih Danışmanlık Bürosu" oluşturduklarını kaydetti.
Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü zemin katta, saat 09:00-12:30 ile 14:00-15:30 saatleri arasında verilecek olan danışmanlık hizmetinden, tercih başvurusunda bulunacak tüm adaylar yararlanabileceklerdir.
2014 ÖSYS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERECEK ÖĞRETMENLER VE HİZMET NOKTALARI | |||
No | Adı Soyadı | Unvanı | Hizmet Noktası |
1 | Cemile GENÇOĞLU | Rehber Öğretmen | Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü |
2 | Murat ALTUN | Rehber Öğretmen | Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü |
3 | Mustafa KAYIŞ | Rehber Öğretmen | Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü |
4 | Arife NAMNI SELÇUK | Rehber Öğretmen | Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü |
5 | Kezban AKSOY KARAN | Rehber Öğretmen | Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü |
6 | Ayşe GÜN | Rehber Öğretmen | Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü |
İlginizi Çekebilir
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.
Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yalnız yaşayan işitme engelli adamın yakınlarının iki gündür kendisinden haber alamaması üzerine evinde girilen evinde cansız bedeni bulundu.
Denizli’de fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu
Meteoroloji’nin kuvvetli rüzgar uyarısının ardından Denizli’de akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar, kent merkezinde ağaç devrilmelerine ve çatı uçmalarına neden oldu. Lüks bir aracın üzerine düşen ağaç maddi hasara yol açtı.
Meteoroloji Denizli için fırtına uyarısında bulundu
Meteoroloji, Denizli’de güney yönlerden esecek kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar ve çatı uçmaları gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.
Denizli’de yanıltıcı sosyal medya paylaşımına soruşturma
Köpeğe uygulanan şiddet içeren bir videoyu Denizli’de yaşanmış gibi sosyal medya hesabından paylaşan kişi hakkında soruşturma açıldı.
Mesaiye giden memurlar üzüm bağına uçtu; 25 yaralı
Denizli’den Buldan’da görev yapan memurları mesaiye yetiştirmek için yola çıkan servis, kontrolden çıkarak üzüm bağına uçtu. Kazada yaralanan 25 kişiden birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.