Ulaşım A.Ş.’den başarılı şoförlere plaket
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. bir yandan otobüs şoförlerine yönelik eğitim çalışmalarına devam ederken, belediye otobüslerinde göstermiş oldukları örnek davranış, başarılı ve gayretli çalışmaları ile dikkat çeken şoförlere de teşekkür plaketi verildi. Vatandaşlardan gelen teşekkür, tebrik ve geri bildirimlerle ödüllendirilen şoför Osman Dede yolculara kibar davranışları, şoför Halil İlkinci, yol üstünde hareketsizce bekleyen kedi yavrusunu yol kenarına bırakması ve şoför Mehmet Bozkurt ise, 29 Ekim Bulvarı’nda bulduğu kayıp eşyayı sahibine ulaştırması nedeniyle plaketle ödüllendirildi.
“Güler yüzlü hizmet için”
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ. Genel Müdürü Mustafa Gökoğlan, Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlara verilen hizmetlerde her zaman örnek davranışlarda bulunmayı esas aldıklarını ifade ederek, vatandaşların daha kaliteli ve nitelikli hizmet alması için gayret ettiklerini ifade etti. Gökoğlan, “Şoför arkadaşlarımız hem Büyükşehir Belediyemizi hem de Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’ı temsil ediyor düşüncesiyle vatandaşlarımızın takdir ve teşekkürlerini almaya devam ediyor. Güler yüzlü ulaşım sloganı ile personelimizin motivasyonunu arttırmaya ve Denizlili hemşehrilerimize en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi. Ödül alan şoförleri tanıtan Gökoğlan, emek veren ve vatandaşların takdirlerini kazanan personellere plaketlerini takdim etti.
İlginizi Çekebilir
Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı
Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.
Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.