© Haber Acıpayam 2022

Uluslararası Tiyatro Festivali heyecanı sürüyor

Festival kapalı gişe devam ediyorDenizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 35.'sini düzenlediği Denizli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Tiyatro Festivali tüm hızıyla sürerken, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği oyunlar kapalı gişe sahneleniyor. Birbirinden keyifli oyunlara ev sahipliği yapan tiyatro şöleni10 Haziran’da sona erecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 1984 yılında başlattığı, bu yıl ise 35.’sini düzenlediği Denizli Büyükşehir BelediyesiUluslararası Tiyatro Festivali tüm hızıyla sürüyor. Türkiye ile birlikte Kosova, Kırgızistan, Moldova ve Gürcistan'dan olmak üzere toplam 17 tiyatro grubu Denizli’de tiyatro severler ile buluşmaya devam ediyor.  Kent merkezinde Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi ve Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda sahneye taşınan oyunlar yoğun ilgi çekiyor. Denizli merkezin yanında Kocaeli Sırf Tiyatro Grubunun “Ferhat ile Juliet” adlı oyunu Çivril’de, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu “ Radyo-yu Hümayun” adlı oyunu Sarayköy’de seyircilerle buluştu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ilk kez festivalde görücüye çıkardığı “Güzel ve Çirkin Müzikali” ise başta seyircilerden ve festivale katılım sağlayan herkesten tam not aldı.

 

Festival 10 Haziran’da sona erecek

 

10 Haziran 2023 Cumartesi günü Tarsus Şehir Tiyatroları’nın “Çirkin” adlı oyunu ile perdelerini kapatacak festivaldeki oyunlarla ilgili ayrıntılı bilgi ve rezervasyona https://tiyatro.denizli.bel.tr/e-bilet veBüyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi ile Çatalçeşme Oda Tiyatrosu gişesinden ulaşabiliyor.

 

FESTİVAL PROGRAMI

8 Haziran 2023Perşembe

 

Gürcistan Heydar Aliyev TbilisiState Professional Azerbaijani Drama Theatre-

“Morphine”

Saat: 15.00

Çatalçeşme Oda Tiyatrosu

 

Kırgızistan StateYouthTheatre- "UchurMotherDeer"

Saat: 20.30

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi – Fatma Yıldız Salonu

 

9 Haziran 2023Cuma

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu - “Kafkas Tebeşir Dairesi”

Saat: 20.30

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi – Fatma Yıldız Salonu

 

10 Haziran 2022 Cumartesi

 

Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü

“BernardaAlba’nın Evi”

Saat: 15.00

Çatalçeşme Oda Tiyatrosu

 

Tarsus Şehir Tiyatroları - “Çirkin”

Saat: 20.30

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi – Fatma Yıldız Salonu

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

TÜM HABERLER