Uluslararası Tiyatro Festivali kapalı gişe devam ediyor
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesinin 1984 yılında başlattığı, bu yıl ise 34.’sünü düzenlediğiDenizli Büyükşehir BelediyesiUluslararası Tiyatro Festivali tüm hızıyla sürüyor. Türkiye ile birlikte Azerbaycan, KKTC, Kırgızistan ve Katar'dan olmak üzere toplam 23 tiyatro grubu Denizli merkezin yanı sıra ilçelerde de seyircisiyle buluşuyor. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi ve Çatalçeşme Oda Tiyatrosu ile Denizli’nin meydanlarında sahneye taşınan oyunlar yoğun ilgi çekiyor. Denizli merkezin yanında Azerbaycan Devlet Kültür ve Güzel Sanatlar Sabah Grupları Oyunculuk Bölümü“Fırtına” adlı oyunu Sarayköy’de, Kocaeli Sırf Tiyatro Grubu “Deliriyorum Ben Haberin Olsun” adlı oyunu Tavas’ta ve Antalya Kepez Belediyesi “Nalınlar” adlı oyununu Çivril ilçesinde seyircisi ile buluşturdu.
Festival Pazartesi son buluyor
İzmir’den festivale katılan İlker Kılıçer, Kınıklı Amfi Park’ta pandomim gösterisi ile de büyük beğeni topladı. 13 Haziran Pazartesi günü Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nun “Bir Adam Yaratmak” adlı oyunu ile perdelerini kapatacak festivaldeki oyunlarla ilgili ayrıntılı bilgi ve rezervasyona http://tiyatro.denizli.bel.tr ile Çatalçeşme Oda Tiyatrosu gişesinden ulaşabiliyor.
FESTİVAL PROGRAMI
11 Haziran 2022 Cumartesi
Çınar Sanat Atölyesi(KONYA)
‘’NAAŞ-I MUHTEREMLER’’ SAAT: 15.00
Çatalçeşme Oda Tiyatrosu
İlginizi Çekebilir
Denizli Kayak Merkezi yeni sezona hazır
Ege Bölgesi’nde kış turizminin yükselen yıldızı Denizli Nikfer Kayak Merkezi ile kentin önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, yenilenen yüzleri ve kışa özel atmosferleriyle 17 Ocak Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor.
Burun eti sorununa radyo frekansla etkili çözüm
Özel Denizli Tekden Hastanesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Özlem Özer, Burun eti (konka) büyümesine bağlı nefes darlığı yaşayan hastalar için uygulanan radyo frekans yönteminin, kısa sürede tamamlanan ve günlük yaşama hızlı dönüş sağlayan etkili bir tedavi seçeneği sunduğunu belirtti.
Görme engelli bireyler bu kursta hem sosyalleşiyor hem de günlük hayatlarını kolaylaştırıyor
Altı Nokta Körler Derneği Denizli Şubesi’nin girişimleriyle Pamukkale Halk Eğitim Merkezi bünyesinde görme engelli bireylere yönelik Beyaz Baston Kullanımı ve Bağımsız Hareket Kursu açıldı. Kurs, katılımcılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.
Yemek borusu kanseri olan hastaya cerrahi operasyonla yeni yemek borusu yapıldı
Yutma güçlüğü şikâyetiyle Denizli Devlet Hastanesi’ne başvuran 66 yaşındaki Şengül Korkmaz’a yemek borusu kanseri teşhisi konuldu. Yemek borusu alınan hastaya, midesinden yeni yemek borusu yapılarak sağlığına kavuşturuldu.
Uçuruma yuvarlanan araçta bulunan 2'si çocuk 5 kişi yaralandı
Denizli’de kontrolden çıkan bir otomobilin 30 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 2’si çocuk 5 kişi itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.
Denizli teleferikte yeni dönem kar manzarasıyla başlıyor
Denizli teleferik, kapsamlı bakım ve yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından 10 Ocak 2026 tarihinde yeniden hizmete giriyor. Açılışa özel olarak 10–16 Ocak tarihleri arasında Denizli teleferik ve Bağbaşı Yaylası vatandaşlara ücretsiz olacak.