Ümit Milli Takım Seçmeleri’nde Büyükşehir rüzgarı
ACIPAYAM
1-3 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Ümit Erkek ve Kadınlar Milli Takım Seçme Müsabakaları sona erdi. 56 ilden, 306 kadın ve 397 erkek judokanın seçmelere katılım yaptığı müsabakalara Denizli Büyükşehir Belediyespor damgasını vurdu. Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Judo Takımı sporcuları Reyhan Oğuz, Kadınlar 57 Kg klasmanında Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya, Nazlı Çoban Kadınlar 63 Kg klasmanında Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya, Ayşe Naz Özdemir ise Kadınlar 48 kg klasmanında, Türkiye üçüncüsü olmayı hak kazanarak bronz madalya almaya hak kazandı. Müsabakalar sonunda Denizli Büyükşehir Belediyesporlu judocular 2 birincilik ve bir üçüncülükle 56 il arasında ikincilik basamağında yer aldı.
Başkan Osman Zolan’dan tebrik
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ankara’da, Denizli’yi başarı ile temsil eden sporcuları kutlayarak, “Ümit Milli Takım seçmelerinde Denizlimizi en iyi şekilde temsil ederek bizleri gururlandıran sporcularımız Nazlı Çoban, Reyhan Oğuz ve Ayşe Naz Özdemir’e yürek dolusu teşekkürlerimi iletiyorum. Sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Denizlimiz örnek tesisleri ile başarılı sporcular yetiştirmeye devam edecek” dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı
Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.
Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.