Ünlü Halk Müzisyeni Bedia Akartürk, Denizlililere unutulmaz gece yaşattı
ACIPAYAMÜnlü Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk, seslendirdiği türkülerle Denizlili vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.
Türkiye’nin yetiştirdiği Halk Müziği Sanatçıların başında gelen Bedia Akartürk, Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği’nin düzenlediği etkinlikte Denizli’de sahne aldı. Denizli Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen konsere Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Genç, ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sahnede en sevilen türküleri seslendiren Akartürk, konsere gelen yüzlerce vatandaşa unutulmaz bir gece yaşattı.
Konser sonunda Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk, Gönüllüler Korusu ile sahne alarak ‘Denizli’nin adım adım yolları’ türküsünü seslendirdi. Denizli’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten ünlü sanatçı Akartürk, “Ege’nin çocukları olarak türkülere olan sevdamız hiç bitmeyecek. Bugün buraya gelerek bizlere güç veren tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. Buradan merhum meslektaşım Özay Gönlüm’ü de bir kez daha rahmetle anıyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.