© Haber Acıpayam 2022

Üst yapıda sona doğru

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarının tamamlamasının ardından başladığı üst yapı hamlesinde sona yaklaştı. Bu kapsamda şehrin işlek caddelerinden biri olan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi ile 1925 Sokak'ın asfaltlama çalışmaları tamamlanarak trafiğe açıldı.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarının tamamlamasının ardından başladığı üst yapı hamlesinde sona yaklaştı. Bu kapsamda şehrin işlek caddelerinden biri olan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi ile 1925 Sokak'ın asfaltlama çalışmaları tamamlanarak trafiğe açıldı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki alt yapı hamlesini tamamlamasının ardından başladığı üst yapı çalışmalarını birer birer bitiriyor. Bu kapsamda Ulus Bulvarı, Hüseyin Yılmaz Caddesi, Mevlana Caddesi, Doğan Demircioğlu Caddesi, Fatih Caddesi, Hüdai Oral Caddesi, sariyer Yeşilköy Caddesi, Kazım Kaynak Caddesi ile 3384 Sokak ve 1271 Sokak'ın üst yapısını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehrin en işlek caddelerinden biri olan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi ile 1925 Sokak'ın asfaltlama çalışmalarını bitirerek trafiğe açtı.

Denizli modern yollara kavuşuyor 

Parklanma alanı ve gidiş geliş olmak üzere 2 şeritli yapılan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi’ne 270 ton asfalt döküldü. Fatih Mahallesi ile YSE, Antalya, Muğla yolu arasında bağlantıyı sağlayan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi modern ve güvenilir yapısıyla vatandaşların hizmetine açıldı. bayrampasa Öte yandan Fatih Mahallesi'nde daha önce 1. kısmı bitirilen 1925 Sokak'ta tamamlanarak hizmete girdi. Gidiş geliş olmak üzere 2 şeritli yolda yine parklanma alanları yapıldı. 

“Denizlimizin güzelliği gün geçtikçe artıyor”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, altyapısı tamamlanan bölgelerde başladıkları üst yapı çalışmalarının da sonuna gelindiğini ifade etti. Başkan Zolan, “Altyapısını tamamladığımız bölgelerde başladığımız üst yapı çalışmalarımızın da sonuna geliyoruz. Denizlimizin güzelliği gün geçtikçe artıyor. Denizli’nin güzelliğine güzellik katmaya, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. buyukcekmece Bizlere inanan, güvenen tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Denizlimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

TÜM HABERLER