© Haber Acıpayam 2022

Uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu: 3 gözaltı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından 2 aydır takip edilen uyuşturucu satıcısı 1’i kadın 2 erkek şüpheliye şafak operasyonu düzenlendi. Başta eroin maddesi olmak üzere birçok uyuşturucu ele geçirildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Acıpayam ilçesinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında şafak operasyonu gerçekleştirdi. Narkotik ekipleri tarafından yaklaşık 2 aydır takip edilen ve uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen şüphelilerin evlerine şafak vakti operasyon düzenlendi. İlçede 3 farklı adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda L.P., isimli kadın ile D.D. ve S.A. isimli erkek şüpheliler gözaltına alındı.
Şüphelilerin evlerinde gerçekleştirilen aramalarda eroin, hap ve birçok farklı türde uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon neticesinde gözaltına alınan 1’i kadın 2’si erkek şüpheli ifadeleri alınmak üzere Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi. Emniyetteki işlemlerin ardından şüpheliler adliyeye sevk edileceği ve olayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

Tavas’ın tarihi yapısı yeniden hayat buluyor

Tavas’ın tarihi yapısı eski cezaevi yeniden halka açılıyor. Kısa süre önce bir kısmı müze olarak hizmete başlayan eski ceza evinin diğer tarafı restoran ve kafe olarak hizmet vermeye başlayacak.

Kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabiliyor

Denizli Özel Egekent Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Ramazan Kenan Arıcan, ölümlere yol açan kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabildiğini belirtti.

TÜM HABERLER